شرکتهای پتروشیمی ماهشهر با رشد درآمد 90 درصدی در عمل نشان دادند در اوج تحریمهای ظالمانه غرب و آمریکا برای به حرکت درآوردن صنعت مانند یک موتور محرک عمل کردهاند.
بانک تجارت هماهنگ و همگام با سیاستهای تعیین شده از سوی بانک مرکزی و برنامههای توسعه اقتصادی کشور، همواره در طول ۴۴ سال فعالیت خود به دنبال آن بوده است تا با راهبردی پویا و منسجم پشتیبان تولید و صنعت و پیشتاز صنعت بانکداری نوین در کشور باشد.
درجریان معامله های هفته گذشته بورس تهران، ۳۲ نماد پتروشیمی قابل خرید و فروش بودند که از میان این تعداد، ۶ نماد افزایش قیمت داشتند و ۲۶ نماد با کاهش قیمت در این هفته روبرو شدند.
صنایع پتروشیمی به عنوان یکی از بازوهای ارزآور در دوران تحریم بسیار استراتژیک هستند تا جایی که میتوان از صنعت پتروشیمی به عنوان صنعت استراتژیک کشور یاد کرد.
از آنجا که بخش عمده ارز آوری کشور در گرو تولید و فروش محصولات تولیدی پتروشیمیها میباشد، الزامی است دولت در خصوص قیمت یوتیلیتی مصرفی آنها به بازنگری و به کنترل هر چه بیشتر قیمت آن بپردازد.
نماد معاملاتی شرکتهای مهندسی حمل و نقل پتروشیمی (حپترو)، انتقال دادههای آسیاتک (آسیاتک)، سرمایه گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) آماده انجام معامله میباشند.
به دستور امین امرایی مدیرعامل پتروشیمی مارون و ب همت کارکنان واحد بازیابی اتان سایت اهواز پتروشیمی مارون، در یک آورهال سنگین که برای ۴۵ روز برنامه ریزی شده و با تلاش کارکنان در ۱۴ روز به پایان رسید، عملیات لوله گذاری به طول ۴۰۰ متر و نصب سیستم پایلوت بر روی تیپ مشعل، سایز خروجی فِلِر NGL 600 از ۳۶ اینچ به ۲ اینچ کاهش یافت.
افشای یک پرونده فساد بزرگ در یکی از پتروشیمیهای مهم کشور منجر به برکناری مدیرعامل آن شده است. هفته گذشته، محمد اسلامی، مدیرعامل پتروشیمی مهر با دستور قضایی برکنار و حکم مدیرعاملی وی نیز باطل شده بود. گفته میشود که آقای اسلامی از چهرههای نزدیک به ستاد انتخاباتی رییسی در رقابتهای انتخاباتی پارسال بوده است.
درآمد ماهانهای که شرکت “شکبیر” در مردادماه سال ۱۴۰۱ از خود بر جای گذاشت با میزان درآمد عملیاتی که در تیرماه شناسایی کرد کاهش ۱۰ درصدی را در کارنامه مالی به ثبت رساند.
شرکت پتروشیمی امیرکبیر در عملکرد ۵ ماهه ۱۴۰۱ خود نسبت به مدت مشابه سال گذشته توانست با تغییر سیاست های خود در تولید و فروش،شاهد رشد قابل ملاحظه ای در حوزه های یاد شده باشد.
بررسی ها نشان می دهد، کلاودیو زاکشیگنا نائب رئیس هیات مدیره شرکت پتروشیمی مهر که نماینده سهامدار خارجی شرکت هست، نقش ویژه ای در شکل گیری پرونده فساد ۱۷۰ میلیون دلار در این شرکت دارد.
معاون فنی مجتمع پتروشیمی مرجان از اقدام دانشی و تحولی مهندسان فرآیند و برنامهریزی تولید این شرکت در کاهش سالانه ۴۲۰ میلیارد ریالی مصرف ازت در مخازن متانول این شرکت خبر داد.